Storing Afval App - geen notificaties mogelijk

13 september 2024

De afvalapp en afvalwijzer site hebben op dit moment een storing. 

Het uitsturen van notificaties over de inzameldagen is niet mogelijk.

 

De storing is bekend en er wordt gewerkt aan een oplossing.

Onze excuses voor het ongemak

Heeft u nog geen gechipte bak? Dit zorgt vanaf week 37 voor mogelijk ongemak!

02 september 2024

Onderstaande geldt voorlopig alleen voor restafvalroutes op maandag, dinsdag en donderdag!

Cure is bezig met het optimaliseren van de afvalinzameling in Eindhoven. We richten ons op het legen van minicontainers (kliko's) met een nieuwe chip. Dankzij deze chips kunnen we de inzameling beter organiseren. Ook worden uiteindelijk alleen de juiste minicontainers geleegd. Er staan steeds meer niet-gechipte containers op straat. Vanaf week 37 gaat Cure deze verwijderen.

Ook op dinsdag en donderdag routes geen inzameling meer zonder juiste chip

16 augustus 2024

Cure is gestart met het rijden van de afvalinzamelingsroutes op basis van de nieuwe chips in de grijze en groene minicontainers (kliko's). Deze verandering is een belangrijke stap in het optimaliseren van onze afvalinzameling en het verbeteren van onze dienstverlening. Dit geldt voortaan voor de routes op maandag, dinsdag en donderdag!

Start van inzamelroutes op basis van nieuwe chips in minicontainers

18 juni 2023

Aanstaande maandag: 24-06-2024, start Cure met het rijden van de afvalinzamelingsroutes op basis van de nieuwe chips in de grijze en groene minicontainers (kliko's). Dit geldt alleen voor de routes op maandag! Deze verandering is een belangrijke stap in het optimaliseren van onze afvalinzameling en het verbeteren van onze dienstverlening.

Update: helpdesk Cure afvalcoaches

22 mei 2023

Afvalcoaches Iris en Quintijn hebben de afgelopen weken door Eindhoven heen gestaan met de Cure helpdesk. Ze hielpen de inwoners van Eindhoven met vragen over de nieuwe chips in containers.