Cure klantenservice

Telefoon: 040 - 2500 130

E-mail klantenservice@cure-afvalbeheer.nl

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Kijk op de pagina met veelgestelde vragen. Wellicht staat het antwoord hier al tussen.

Staat uw antwoord hier niet tussen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur via Facebook of Instagram of telefonisch bereikbaar via 040 2500 130. Mailen kan via de webformulieren op deze pagina. We nemen uw vraag zo snel mogelijk in behandeling.

Door drukte is de gemiddelde reactietijd 5 werkdagen.
In de tussentijd willen we u vragen geen nieuwe aanvragen met dezelfde inhoud te sturen. Op die manier kunnen we uw eerste vraag het snelste en beste beantwoorden.

Minicontainer defect, zoekgeraakt of niet geleegd? Maak een melding!

Is uw minicontainer defect, zoekgeraakt ? Maak dan gemakkelijk een melding via de webformulieren in het menu. E-mailen of bellen kan uiteraard ook. Als uw container niet geleegd is neem dan binnen 2 werkdagen contact op met Cure. 

Nieuwe pas aanvragen

Via de webformulieren in het menu rechts kunt u een nieuwe gemeente- of milieupas aanvragen.

Afval naast container, storing of vol? Geef het door!

Staat er afval naast uw (ondergrondse) containers, is de container vol of is er een storing? Meld dit dan gemakkelijk via een app. Gebruik in Eindhoven de BuitenBeterApp en in Valkenswaard de Mijn Gemeente App (Apple en Android). E-mailen of bellen kan uiteraard ook. 

Vermeld het containernummer

Geef bij een melding via een app of per e-mail het viercijferige nummer door dat op de container staat (witte stickers met zwarte cijfers). Zo weten wij direct om welke container het gaat. We proberen de storing zo snel mogelijk te verhelpen en/of de container te legen.

U kunt uw afval kwijt in één van de containers in de buurt. Uw pas werkt ook op deze containers. 

Adres

Het hoofdkantoor van Cure Afvalbeheer is gevestigd in Eindhoven:

Achtseweg Noord 45
5651 GG  Eindhoven

Bedrijven

Vragen over facturen kunt u richten aan facturen@cure-afvalbeheer.nl.

Contactformulier

Als u het onderstaande contactformulier invult, graag zo volledig mogelijk, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op tijdens kantooruren. Heeft u een vraag of opmerking over een ondergrondse container, vermeld dan svp het nummer dat op de bovenzijde van de zuil staat (witte stickers met zwarte getallen).