Cure klantenservice

Telefoon: 040 - 2500 130

E-mail klantenservice@cure-afvalbeheer.nl

Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Kijk op de pagina met veelgestelde vragen. Wellicht staat het antwoord hier al tussen.

Toch liever mailen of bellen? Dat kan! Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 040 2500 130. Mailen kan via klantenservice@cure-afvalbeheer.nl. Wij reageren zo snel mogelijk, als het kan dezelfde dag nog. Uiterlijk binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie.

Minicontainer defect, zoekgeraakt of niet geleegd? Maak een melding!

Is uw minicontainer defect, zoekgeraakt of niet geleegd? Maak dan gemakkelijk een melding via de webformulieren in het menu. E-mailen of bellen kan uiteraard ook. 

Nieuwe pas aanvragen

Via de webformulieren in het menu rechts kunt u een nieuwe gemeente- of milieupas aanvragen.

Afval naast container, storing of vol? Geef het door!

Staat er afval naast uw (ondergrondse) containers, is de container vol of is er een storing? Meld dit dan gemakkelijk via een app. Gebruik in Eindhoven de BuitenBeterApp en in Valkenswaard de Mijn Gemeente App (Apple en Android). E-mailen of bellen kan uiteraard ook. 

Vermeld het containernummer

Geef bij een melding via een app of per e-mail het viercijferige nummer door dat op de container staat (witte stickers met zwarte cijfers). Zo weten wij direct om welke container het gaat. We proberen de storing zo snel mogelijk te verhelpen en/of de container te legen.

U kunt uw afval kwijt in één van de containers in de buurt. Uw pas werkt ook op deze containers. 

Adres

Het hoofdkantoor van Cure Afvalbeheer is gevestigd in Eindhoven:

Achtseweg Noord 45
5651 GG  Eindhoven

Bedrijven

Vragen over facturen kunt u richten aan facturen@cure-afvalbeheer.nl.

Contactformulier

Als u het onderstaande contactformulier invult, graag zo volledig mogelijk, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op tijdens kantooruren. Heeft u een vraag of opmerking over een ondergrondse container, vermeld dan svp het nummer dat op de bovenzijde van de zuil staat (witte stickers met zwarte getallen).