30 maart 2018

Één van onze medewerkers vond vrijdag 30 maart jl. wel iets heel opmerkelijks in zijn voertuig. Bij een bezoek aan de garage hoorde de chauffeur een hond blaffen. Het geluid leek uit de container van het voertuig te komen. Daarop heeft de chauffeur besloten om naar de milieustraat aan de Lodewijkstraat te rijden. Daar is de container voorzichtig opengemaakt en hebben een aantal medewerkers gezocht naar het hondje. Gelukkig werd het snel gevonden. Het hondje bleek in een jutezak te zitten. 

Met het hondje ging het na de reddingsactie redelijk goed, op een paar wondjes aan het hoofd na. We hebben de Dierenambulance ingeschakeld die de zorg voor de hond heeft overgenomen. Onze chauffeur en natuurlijk ook de medewerkers die betrokken waren bij de reddingsactie zijn behoorlijk geschrokken van het voorval en hebben met verbazing gereageerd op het voorval. "Onvoorstelbaar dat iemand zoiets doet!", aldus de betrokken medewerkers. Het is een ernstige gebeurtenis; gelukkig komt zoiets niet vaak voor.
We zijn trots op onze daadkrachtige medewerkers!

De politie heeft door de chip van de hond de eigenaar van het hondje opgespoord en is gestart met een strafrechtelijk onderzoek. 

Hondje gered uit voertuig